Sleeping solutions by Portokalides Group
210-5775584

ΝightyO είναι το νέο brand του Ομίλου Πορτοκαλίδη που φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την αγορά προϊόντων ύπνου και όχι μόνο...

 
Το Panda αποτελεί για εμάς ένα είδος συμβόλου!

Το πιο γνωστό είδος αρκούδας παγκοσμίως που ζει σε δάση στα ψηλά βουνά είναι ένα ισχυρό πνευματικό ζώο που εμπνέει γαλήνια δύναμη και αποφασιστικότητα. Σε αντίθεση με τις άλλες αρκούδες, τα Panda δεν πέφτουν σε χειμερία νάρκη τον χειμώνα γιατί δεν απομακρύνονται από περιοχές με την αγαπημένη τους λιχουδιά, τα μπαμπού.

Κάτω από τη γλυκύτατη εμφάνισή τους τα Panda μπορούν να αγριέψουν, αν χρειαστεί για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, αναδεικνύοντας τη σημασία των ισχυρών προσωπικών ορίων.

Το Panda βασίζεται πρωταρχικά σε μνήμη του χώρου παρά σε οπτική μνήμη και κάνει τα άτομα να αισθάνονται ασφαλή και γειωμένα στη ζωή.

“Τα Panda έχουν τον δικό τους μοναδικό ρόλο στην ισορροπία του περιβάλλοντος”


...σημαίνει κατανόηση
της εξατομίκευσης!

Πολλές φορές οι καταναλωτές οδηγούνται στην αγορά ενός πολύ καλού προϊόντος μεν, αλλά όχι τόσο κατάλληλου για τις προσωπικές τους ανάγκες, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται αδίκως τις περισσότερες φορές!

Συχνά, για παράδειγμα, η υπερβολική έμφαση στην ανατομικότητα με τις πολυεπίπεδες στρώσεις αφρών και τα ψηλά στρώματα είναι ιδανική για κάποιον με μέτρια κιλά αλλά όχι αρκετά άνετη για κάποιον με μεγαλύτερο βάρος.

Από την άλλη η εμμονή με τα σκληρά ορθοπεδικά στρώματα μπορεί να οδηγήσει σε σωματικές ενοχλήσεις στο μέλλον σε κάποιον με μέτρια κιλά και να αποδειχτεί σωτήριο για κάποιον υπέρβαρο που τυχαίνει να κοιμάται ανάσκελα.

 

Η επιλογή του κατάλληλου στρώματος...

...απαιτεί βαθύτατη κατανόηση και αποδοχή των ιδιαιτεροτήτων του σώματός και του ύπνου μας και κατάλληλη καθοδήγηση από κάποιον ειδικό.

 


NightyO o (ει)δικός σας τρόπος!

Όλη η γνώση και η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την τεχνική κατάρτιση των στελεχών μας στα μεγαλύτερα εργοστάσια παγκοσμίως αποτυπώνεται στις σειρές στρωμάτων, κρεβατιών και άλλων επίπλων ΝightyΟ που καλύπτουν ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες.

Μια φρέσκια, ελληνική, πρωτοπόρα αντίληψη ποιότητας ύπνου!

Όλα τα προϊόντα NightyO κατασκευάζονται αποκλειστικά για τον Όμιλο Πορτοκαλίδη από επιλεγμένα εργοστάσια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και από εξειδικευμένους και πολύπειρους σχεδιαστές επίπλων στις περιπτώσεις που βλέπετε ένδειξη “χειροποίητο”. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται τα πιο άρτια και ασφαλή υλικά με βάση τα διεθνή πρότυπα.

Δεν μπαίνουν σε γραμμή μαζικής παραγωγής, αλλά παράγονται στη μεγάλη τους πλειοψηφία κατά παραγγελία με κύριο στόχο τη διατήρηση της μοναδικής ποιότητάς τους, στην καλύτερη δυνατή τιμή! 

#1
Κορυφαιες συνεργασιες

Ό Όμιλος μας από το 2007 έχει συνεργαστεί με κορυφαία διεθνή brands στο χώρο των στρωμάτων και των επίπλων όπως η Istikbal, η Gautier, η Ormatek, η Masterbed.

#2
Προσωποποιημενες λυσεις

Έχουμε προσφέρει μέσω του δικτύου μας μοναδικές λύσεις τελευταίας τεχνολογίας σε χιλιάδες πελάτες αλλά και σε εκατοντάδες ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

#3
Αξιοπιστια & καινοτομία

Προσφέρουμε καινοτόμα αλλά πρωτίστως αξιόπιστα προϊόντα σε προσιτές τιμές που βελτιώνουν και αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας.

Aνακαλύψτε τα προϊόντα ύπνου NightyO