Sleeping solutions by Portokalides Group
210-5775584

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ NIGHTYO

H ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Η εγγύηση καλύπτει τα κατασκευαστικά σφάλματα του στρώματος ή την αστοχία κάποιου υλικού. Η παρούσα εγγύηση της NightyO που σας παρέχεται, καλύπτει τα εξής:

Για στρώματα με ελατήρια:

▶ Τρία (3) χρόνια για τα υφάσματα, ραφές, φερμουάρ και τα αφρώδη υλικά
▶ Δέκα (10) χρόνια για θραύση των ελατηρίων
 
Για στρώματα χωρίς ελατήρια:
 
▶ Τρία (3) χρόνια για τα υφάσματα, ραφές, φερμουάρ και τα αφρώδη υλικά (visco, latex, κλπ)

 

 

ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

▶ Η παρούσα εγγύηση καλύπτει μόνο τον αρχικό αγοραστή.

▶ Η εγγύηση σας ισχύει μόνο εντός της Ελληνικής επικράτειας.

▶ Είναι απαραίτητη η κατοχή και προσκόμιση της απόδειξης ή τιμολογίου αγοράς με εμφανή την ημερομηνία, τον τόπο και την τιμή αγοράς, προκειμένου να παρασχεθούν οι υπηρεσίες που ορίζονται σε αυτή την εγγύηση.

▶ Να διατηρείτε και φροντίζετε το στρώμα σας, βάσει «των οδηγιών καλής φροντίδας και σωστής χρήσης του», όπως αναφέρονται παρακάτω.

 

 

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

▶ Δεν θεωρείται ελαττωματικό το στρώμα που έχει υποστεί φυσιολογικό «βαθούλωμα», εξαιτίας του βάρους του ανθρωπίνου σώματος, και το οποίο δεν αποτελεί ελάττωμα. Ελαττωματικό θεωρείται το στρώμα, όταν το «βαθούλωμα» του είναι μεγαλύτερο από το 10% του κανονικού του ύψους. Για παράδειγμα ένα στρώμα 37 cm, εάν εμφανίσει«βαθούλωμα» μέχρι 3,7cm θεωρείται αποδεκτό, ενώ εάν το «βαθούλωμα» του είναι μεγαλύτερο από 3,7 cm θεωρείται ελαττωματικό.

▶ Η εγγύηση δεν καλύπτει ένα πολύ λερωμένο και ατημέλητο στρώμα.

▶ Επίσης η εγγύηση δεν καλύπτει υγρό ή μουχλιασμένο στρώμα.

▶ Η εγγύηση δεν καλύπτει ακόμη τις περιπτώσεις που το στρώμα της NightyO τοποθετείται και χρησιμοποιείται επάνω σε «κτιστό» κρεβάτι.

▶ Η εγγύηση δεν καλύπτει το στρώμα που τοποθετείται επάνω σε «ξύλινες τάβλες» και όχι σε ενιαία βάση.

▶ ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σωστή μέτρηση του βαθουλώματος προϋποθέτει το στρώμα να παραμείνει χωρίς βάρος στην επιφάνειά του για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 6 ωρών.

 

 

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  • Εάν διαπιστώσετε κάποια δυσλειτουργία ή πρόβλημα στο στρώμα σας, θα πρέπει:
  • Να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail, σχετικά με το συμβάν
  • Εξειδικευμένο στέλεχος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας για επιτόπιο έλεγχο του στρώματός σας στον χώρο σας.
  • Εάν πράγματι διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο στρώμα σας που καλύπτεται με αυτή την εγγύηση, τότε θα επιδιορθώσουμε ή αντικαταστήσουμε το στρώμα σας με το ίδιο ή εάν έχει καταργηθεί το μοντέλο με κάποιο άλλο στρώμα μας αντίστοιχης αξίας.
  • Τα μεταφορικά έξοδα παράδοσης του νέου στρώματος και εξυπηρέτησής σας καλύπτονται

 

α. Για περιοχές εντός ορίου καταστημάτων του Ομίλου Πορτοκαλίδη ή των συνεργατών του, η εγγύηση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.

β. Για τις υπόλοιπες περιοχές, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη, όπως ισχύει και για την πώληση του αρχικού προϊόντος.

  • Η παράδοση του νέου προϊόντος θα γίνεται στο πλησιέστερο πρακτορείο/ μεταφορική καθ’ υπόδειξη του πελάτη.

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οι παρακάτω οδηγίες είναι πολύ σημαντικές για τη σωστή συμπεριφορά του στρώματος και είναι άμεσα συνδεδεμένες με την κάλυψη της εγγύησης. Να θυμάστε πάντα ότι, για να ισχύσει η εγγύηση, πρέπει να ακολουθούνται με συνέπεια οι οδηγίες σωστής χρήσης και φροντίδας.

▶ Τοποθετήστε το στρώμα σας σε στεγνή, επίπεδη (χωρίς κενά) και στιβαρή επιφάνεια.

▶ Φροντίστε η βάση του κρεβατιού να είναι προσαρμοσμένη και να ταιριάζει ακριβώς με τις διαστάσεις του στρώματος.

▶ Χρησιμοποιείστε βάσεις κρεβατιών χωρίς τάβλες. Εάν το κρεβάτι σας διαθέτει τάβλες, θα πρέπει οι τάβλες να εφάπτονται ή να αφήνουν μέγιστο «κενό» ενός εκατοστού και να είναι σταθερές.

▶ Γυρίζετε το στρώμα σας κάθε τρείς (3) μήνες: Για διευκόλυνσή σας, σε ορισμένα μοντέλα μας υπάρχουν ενδείξεις στις γωνίες των στρωμάτων μας ανά τρίμηνο Αερίζετε τακτικά, τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, το στρώμα σας.

▶ Τοποθετήστε στο στρώμα σας ειδικό α διάβροχο προστατευτικό κάλυμμα ή επίστρωμα για να προστατέψετε το στρώμα σας από την σκόνη, τα βακτήρια και τους λεκέδες.

▶ Όταν μεταφέρετε ή μετακινείτε το στρώμα σας, φροντίστε να μη το διπλώνετε/λυγίζετε και να μη το επιβαρύνετε με βαρύ φορτίο.

▶ Μη χρησιμοποιείτε μηχανήματα καθαρισμού χαλιών ή σκληρές βούρτσες που θα μπορούσαν να βλάψουν το στρώμα σας.

▶ Μην βρέξετε ή πλύνετε το στρώμα σας με οποιονδήποτε τρόπο. Σε περίπτωση που χρειαστεί καθάρισμα, χρησιμοποιείστε τοπικά, ειδικό καθαριστικό.

▶ Μη σιδερώνετε επάνω στο στρώμα σας.

▶ Μην χρησιμοποιείτε ηλεκτρική κουβέρτα, καθώς υπάρχει πιθανότητα αλλοίωσης των αφρωδών υλικών του.

▶ Μη χρησιμοποιείτε χλωρίνη ή απορρυπαντικό σε σκόνη ή υγρό ή άλλο καθαριστικό που προκαλεί αλλοίωση των χρωμάτων.

▶ Μην αποθηκεύετε ή μεταφέρετε το στρώμα σας σε όρθια ή πλαγιαστή θέση.

▶ Αποφύγετε την χρήση ατμού για τον καθαρισμό του, διότι προκαλεί υγρασία, η οποία ευνοεί την ανάπτυξη ακάρεων και βλαβερών μικροοργανισμών, που πιθανόν να οδηγήσουν στην εμφάνιση μούχλας.

▶ Μη χρησιμοποιείτε το στρώμα, ως υποκατάστατο του καναπέ και αποτρέψετε τα παιδιά, από το να το χρησιμοποιούν σαν «τραμπολίνο». Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να παραμορφώσει τα ελατήρια και να προκαλέσει μόνιμο ελάττωμα / βλάβη στο στρώμα.

 

Δυσκολία να προσαρμοστείτε στο νέο σας στρώμα

Το καινούργιο σας στρώμα χρειάζεται λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί επακριβώς στις καμπύλες του σώματός σας, στη στάση του ύπνου σας και στον σωματότυπό σας. Τα αφρώδη υλικά του αγκαλιάζουν τις καμπύλες του σώματός σας. Η επιφάνεια του υποχωρεί ελαφρά ώστε να λάβει τη μορφή του σώματός σας. Ο χρόνος προσαρμογής του είναι συνήθως ένας (1) μήνας.

 

Μυρωδιά του καινούργιου

Το στρώμα σας είναι ολοκαίνουργιο και «μυρίζει ευχάριστα καινούργιο». Αερίστε το για μερικές ώρες, πριν το χρησιμοποιήσετε για 1η φορά. Σε λίγες ημέρες η μυρωδιά θα εξαφανιστεί!